Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Motionsinnebandy

Intresset för motionsinnebandy är stort i Skåne och i merparten av våra innebandyföreningar finns det uppstartade motionsgrupper. I dagsläget spelar över 500 spelare med en motionslicens i Skåne. Vill du också börja spela innebandy, kolla i listan över våra föreningar och kontakta föreningen på din ort. 

Sedan säsongen 19/20 pågår ett arbete hos Skånes Innebandyförbund med att ta fram olika motionskoncept. Det övergripande syftet med detta arbete är att bredda innebandyn genom att erbjuda fler sätt att utöva innebandy på för fler målgrupper.

Motionskoncept för innebandy

Skånes Innebandyförbund och Svenska Innebandyförbundet har tagit fram ett antal träningskoncept för att bredda idrotten, sänka trösklar och välkomna fler till sporten på egna villkor. Läs bland annat om Floorball Fitness. Inom kort kommer vi presentera fler träningskoncept och även andra möjligheter för föreningar att satsa på motionsinnebandy.

Motionslicens
Motionslicensen är till för alla de som spelar innebandy på motionsnivå i förening. En licens kostar 50 kr och inkluderar en spelarförsäkring som gäller såväl på träning som vid matcher. 
Läs mer om licensen och försäkringen här.

Kontakta oss
Har du tankar om motionsverksamhet i Skånsk Innebandy eller frågor t ex om motionslicensen, kontakta oss då gärna på skane@innebandy.se