Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

SDF-SM 31/10

Under den andra dagen på SDF-SM spelade våra killar och tjejer en varsin match mot Västernorrland.

Västernorrland - Skåne P16 slutade oavgjort 1-1, såhär säger ledarstaben om matchen:
Västernorrland är ett hårt arbetande kollektiv som spelar fysiskt. Vår insats är fantastiskt defensivt, vi släpper in ett ynka mål och det var i boxplay. Det ska man inte skämmas över! Det vi behöver jobba vidare med är vårt offensiva spel. Vi behöver gnugga och tugga lite linjer och kombinationer ikväll så ska vi nog kunna få en fin träff på de i nästa match. I nästa match väntar storfavoriterna Västsvenska. Ett riktigt bra lag med flertalet nämnvärda spelare. För oss handlar det om att få träffa på vår filosofi och vara redo att kriga med allt vad vi kan i 45min.

Västernorrland - Skåne F16 slutade med vinst för tjejerna med 5-1, såhär säger ledarstaben om matchen:
Idag var det ett helt annat lag på planen. Tjejerna gick in rejält och trummade på från första minuten och skapade farliga lägen i stort sätt varje byte. Imorgon väntar ett ännu tuffare motstånd och spel om gruppsegern där vi måste vara effektiva och sätta våra lägen. Vi tar med oss vår energi och fart under fötterna från dagens match till imorgon.

Imorgon väntar sista gruppspelsmatchen för våra tjejer och killar mot Västsvenska under förmiddagen och under eftermiddagen/kvällen väntar en andra match. För tjejerna är det redan klart att det blir kvartsfinal och för killarna räcker det med oavgjort mot Västsvenska för att nå kvartsfinal.

10:30 Västsvenska - Skåne P16
Ni ser matchen här

13:30 Västsvenska Skåne F16
Ni ser matchen här


På vår instagram @skanesinnebandy lägger vi upp filmer och bilder frekvent under SDF-SM så in och följ oss där!

short_text    Publicerat av Ellen Tillman 2021-10-31, kl 18:50