Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Inför finalmåndag i Skånemästerskapen - Malmö FBC dam

Imorgon på Annandag Påsk är det dags för dubbla finaler i Skånemästerskapen när IBK Lund Elit tar emot Malmö FBC på både dam- och herrsidan.

Inför finalmatcherna tar vi ett snack med lagens tränare och sist ut är Malmös damer där tränare Mikael Jeppsson berättar om ett lag med revanschlusta: 

– Jag tror vi har kommit över den värsta besvikelsen efter uttåget i SSL-slutspelet och jag börjar ana en viss revanschkänsla i gruppen. Själv ska jag njuta av säsongens sista match som också blir min sista i båset med laget.  

Mikael beskriver en säsong som inte blev som laget hade hoppats:

– Ska inte sticka under stolen med att vi hade högre förväntningar på vår säsong resultatmässigt. Vi har varit för ojämna i prestationen och inte dragit målmässigt fördel av vårt spel med boll samt skapade målchanser. Vårt spel är jag jättenöjd med men vi har saknat det där lilla extra.  

De två matcherna i säsongens SSL lagen emellan har slutat med varsin seger. Mikael är segerviss inför det tredje mötet för säsongen: 

– Vi kommer nog att ta oss an matchen på samma sätt som vi har gjort under säsongen. Spelmässigt borde det ha räckt till två klara segrar. Så mycket annat kan vi inte göra utan det ska räcka om vi kommer upp i nivå.  

Vi tackar Mikael för pratstunden och önskar honom och laget lycka till i morgondagens match. 

Mer info om finaldagen finns här.

short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2022-04-17, kl 19:29