Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Fokus återstart - Satsning på spelarutveckling

Vi återstartar skånsk innebandy och nu erbjuds innebandylag och föreningar att vara med i höstens satsning på Spelarutveckling! Ni bidrar med ert lags tid på en eller flera träningar och Skånes Innebandyförbund kommer ut med en utbildad Spelarutvecklare till er hemmaplan, helt utan kostnad. 

Anmäl ert lags intresse här!

Spelarutvecklarnas uppdrag är att stötta spelare och tränare på föreningarnas hemmaplan. Beroende på ert lags behov kan en Spelarutvecklare hålla i hela träningar, hålla enskilda moment eller endast observera och ge feedback till ledare och spelare. Satsningen är ett komplement till Svensk Innebandys ledarutbildningar och bygger vidare på det som lärs ut på utbildningarna. 

Det övergripande syftet med Spelarutvecklare som besöker era träningar är att vi vill bidra till att skapa trygga och långsiktigt hållbara utvecklingsmiljöer i hela innebandyskåne samt bidra till att utbilda och utveckla spelare och ledare. Genom goda utvecklingsmiljöer i föreningarna ska vi behålla fler aktiva spelare inom innebandyn.

Satsningen, som drar igång till hösten, riktar sig i första hand till lag på röd nivå, men även lag på blå nivå kan anmäla sitt intresse. Det går att boka enskilda besök av en Spelarutvecklare eller så lägger vi upp en plan på flera besök för just ert lag.

Anmäl ert lags intresse redan idag så återkommer vi från Skånes Innebandyförbund inom kort för vidare dialog. Frågor om satsningen skickas till skane@innebandy.se.

short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2022-06-09, kl 20:28