Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Anmälan till Spelarutvecklingen öppen!

Nu är anmälan till Spelarutvecklingen säsongen 2022/2023 för tjejer och killar födda 2006-2009 öppen.

Syftet med Skånes Innebandyförbunds Spelarutveckling är att utbilda och utveckla våra spelare på röd nivå 13-16 år. Spelarutvecklingen är öppen för ALLA licensierade spelare i skånska föreningar och upplägget/innehållet är framtaget i enlighet med Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU). Det finns en röd tråd genom samlingarna både inom åldersklasserna och mellan åldersklasserna.

Med vår Spelarutveckling vill vi ta ansvar för utvecklingen av skånsk innebandy och aktivt vara med och utveckla individerna på röd nivå. Detta gör vi genom att vara mer än en sport och med detta menar vi att spelarna som är med ska få ut något mer än bara kvalitativa innebandyträningar. Vid varje samling kommer vi förutom innebandyträningar genomföra föreläsningar och diskussioner kring ämnen som exempelvis fysträning, den mentala hälsan och kost.

Vi vill betona och understryka att spelarutvecklingen är en kompletterande utbildning till den som redan sker ute i föreningarna genom träningar och seriespel. Vår ambition är att ha spelarutvecklingsträffar med hög kvalitet där deltagarna får med sig såväl nya innebandyintryck som nya vänner. Alla som gillar att spela innebandy är välkommen på vår spelarutveckling!

Här nedan kan du läsa om upplägg och innehåll i respektive ålder för kommande säsongs spelarutveckling,

Spelarutveckling 13år (födda 2009)

Spelarutveckling 14år (födda 2008)

Spelarutveckling 15år (födda 2007)

Spelarutveckling 16år (födda 2006)

Till kommande säsong är alla anmälningsavgifter subventionerade med 200kr/spelare. 

Anmälan till spelarutvecklingen görs här och sista dag att anmäla sig är 6 april.

short_text    Publicerat av Ellen Tillman 2022-04-04, kl 10:26