Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Fifty/Fifty

Fifty/Fifty

Fifty/Fifty är en online-utbildning som inspirerar och sprider kunskap om jämställdhet inom idrotten. I sex digitala lektioner mixas inspiration fakta, diskussion och reflektion med fokus på vad du och din förening skulle vinna på att bli mer jämställda. Fifty/Fifty är öppen för alla idrottsföreningar och idrottsförbund i landet.

Syftet med utbildningen är att du och din förening ska få mer kunskap om varför det är viktigt att jobba med jämställdhet och vilka vinster det ger både föreningen och individerna. Fifty/Fifty ska så frön till nya tankar och leda till att du och din förening kan göra förändringar i form av mikrohandlingar – handfasta, förhållandevis små förändringar, som i förlängningen har stor betydelse.

Utbildningen riktar sig i första hand till förenings- och förbundsstyrelser. Tanken är att de sex lektionerna genomförs i samband med lika många styrelsemöten. Varje lektion tar ca 45 minuter.

Innehållet i Fifty/Fifty är konkret och nära din förenings vardag och vi hoppas såklart att det både ska kännas intressant och lustfyllt att ta del av materialet.

Läs mer och registrera er på fifty-fifty.nu 

Registrera er förening för fifty-fifty

Via länken kan ni enkelt registrera er för fifty-fifty. Utbildningen är helt webbaserad och kostnadsfri.

Kontakt

Har ni frågor om fifty-fifty eller behöver hjälp?

Kontakta Simon Löf simon.lof@innebandy.se