Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Återstartsstöd 21/22

Dags för återstart! 

Säsong 2021/2022 är på ingång och vår längtan att få köra igång med innebandy igen är starkare än någonsin. Efter en utmanande tid med restriktioner, utebliven verksamhet och oönskad paus från innebandyn har vi tyvärr tappat en del utövare, ledare och domare. För att återrekrytera dessa grupper kan föreningar under säsongen söka återstartsstöd, läs mer om vad det innebär och hur ni söker nedan!

Vad innebär återstartsstödet? 

Återstartsstödet är ett ekonomiskt stöd för aktiviteter som syftar till att återrekrytera eller nyrekrytera utövare, ledare eller domare. Föreningen kan söka upp till 50 000 kronor.  

Hur ansöker föreningar om återstartsstöd? 

Föreningar kan ansöka om återstartsstöd i form av idrottsmedel på IdrottOnline. I menyn finns en generell ansökansguide för Svenska Innebandyförbundets idrottsmedel på IdrottOnline som kan användas. 

Mer information och hjälp

I menyn finns dokument med mer information om återstartsstödet. Det går även alldeles utmärkt att kontakta Simon Löf som är föreningsutvecklingsansvarig på Skånes Innebandyförbund för att diskutera förslag på aktiviteter eller få stöd i ansökningsförfarandet.

 

Mer information om återstartsstödet