Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandys app

Om Svensk Innebandy

Toppbild appen

Svensk Innebandys officiella app

Svensk Innebandys app ger alla matcher möjlighet att få en härlig bevakning med bilder, video, livestreaming, highlights, kommentarer och hejarop. Med appen följer du spänningen och glädjen i dina favoritlags matcher oavsett vilken åldersklass och nivå lagen spelar i.

Appen bidrar även med intäkter till lag och föreningar som kan tjäna pengar genom att livesända sina matcher, och genom digitala lag- och föreningssponsorer.

Följ dina lag och få livescore, streaming, bilder, video, resultat och tabeller. Rapportera från era matcher och dela spänningen och glädjen!

Ladda ner från App Store

Ladda ner från Google Play

Så fungerar appen

Här finns livescore, spelprogram, resultat och tabeller för all svensk innebandy, och alla som är på plats på matchen kan bidra till rapporteringen genom foto, film, livesändning, hejarop och kommentarer.

För åldersklasser med resultat och tabellräkning finns en snabb och enkel funktion för rapportering av mål och matchhändelser (om matchen inte live-rapporteras via iBIS).

Appen har avancerade funktioner för styrning av personlig integritet, och kan användas tryggt och säkert med beaktande av dataskydd, integritet och innebandyns värderingar.

Så kommer ni igång med ert lag

Läs snabbguiden och lägg in rapportörer, bjud in följare, koppla ihop lag och tjäna pengar på livesändningar.

Mer om appen

Livestreaming

Intäktsmöjligheter

Frågor & Svar

OBS! Nytt sätt att betala för livesändningar i iOS-appen

På grund av Apples regler för betalningar kan man inte längre betala för tillgång till livesändningar inne på respektive match eller sändning i Svensk Innebandys iOS app. Betalningen måste istället göras via funktionerna för kontohantering, abonnemang och köp som finns på appens admin-webb.

Du kommer enkelt till din sida för kontohantering via din profil längst uppe till vänster på appens startsida. Öppna appen

Du kommer också åt admin-webben på dator via länken ute till höger på denna sida.