Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Våra partners

Om Svensk Innebandy

Här hittar du våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är viktiga. Läs här hur de är med och bidrar för att utveckla Svensk Innebandy. Och hur varje distrikt, förening och spelare/ledare kan nyttja dessa samarbeten.

Huvudsponsorer

Pantamera drivs av Returpack AB för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack arbetar för att säkra ett effektivt, hållbart och tillgängligt pantsystem. Målet är att 90 procent av alla burkar och PET-flaskor ska återvinnas.

Huvudkontoret, liksom fabriken ligger i Norrköping. Här tas varje år emot över 1,6 miljarder burkar och PET-flaskor vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av PET och metallburk. Returpack ägs till 50 % av Sveriges Bryggerier AB, till 25 % av Svensk Dagligvaruhandel och till 25 % av Livsmedelshandlarna.

Genom att samarbeta med Svensk innebandy vill Returpack/Pantamera öka sin kännedom och synlighet mot ungdomar. Innebandyföreningar kan vara med och tävla i Föreningskampen.

Aktuellt just nu: För att se hur just din förening kan hjälpa till kring miljön och samtidigt tjäna pengar, se: http://www.pantamera.nu/tjanamera/

 

Om EY
EY är världsledande inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. EY refererar till den globala organisationen samt kan avse en eller flera medlemsföretag i Ernst & Young Global Limited. Varje medlemsföretag utgör en egen juridisk person. www.ey.com/se

 

Om OBOS
OBOS är en av Sveriges och Norges största bostadsutvecklare. OBOS är en medlemsägd organisation som grundades i Norge 1929, och som idag har över 500 000 medlemmar. I Sverige verkar OBOS genom varumärkena OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan. Genom dessa varumärken driver koncernen både små- och storskalig projektutveckling, samt nyproduktion av villor. OBOS har också ett stort samhällsengagemang och engagerar sig i idrott både på elitnivå och för barn och ungdomar. Några exempel är titelsponsorskapet för OBOS Damallsvenskan och samarbetet med Svenska Skidförbundets initiativ Alla på snö, där fjärdeklassare får uppleva snöglädje genom olika vintersporter. Genom samarbetet med Svensk Innebandy ser OBOS fram emot att få vara med och bidra till ännu fler medlemmar i innebandyföreningarna, runt om i landet.

Officiella partners

Tillsammans för fler i rörelse är ett samarbetsprojekt initierat av Riksidrottsförbundet och Svenska Spel. Tillsammans med specialidrottsförbunden vill vi bidra till att skapa en idrottsrörelse där alla får plats att idrotta på sina villkor, oavsett ambition, ålder, kön eller prestationsnivå. Tillsammans för fler i rörelse är ett samhällsprojekt och viktigt ur ett folkhälsoperspektiv. Bredden av svensk idrott är unik och vi vill vara med och stötta den oavsett storlek och ambition.

 

 

PUMA är ett av världens ledande sportvarumärken, som tillverkar skor, kläder och accessoarer. Sedan 1948 har PUMA levererat innovativa produkter för världens snabbaste atleter inom fotboll, löpning, träning, golf, motorsport och såklart även innebandy.

Idag är PUMA även känt för deras sport- och modekollektioner som arbetas fram och används av artister och atleter så som Selena Gomez, Jay-Z, Usain Bolt.

För mer information, besök Pumas hemsida.


Klubbhuset har sedan starten 2001 varit en av de ledande återförsäljarna av innebandyprodukter och har sedan tidigare även samarbeten med klubbar som IBF Falun, IKSU och Mullsjö AIS.

För mer information, besök Klubbhusets hemsida.

Folksam är idrottens försäkringsbolag och försäkrar 1,6 miljoner idrottsaktiva genom samarbete med Riksidrottsförbundet och specialidrottsförbunden. Folksam försäkrar samtliga spelare som tillhör en förening i Svenska Innebandyförbundet. I spelarförsäkringen ingår tjänsten Råd och Vård för idrottsskador och tillsammans arbetar vi aktivt med att sprida kännedomen. 

Råd och Vård - gratis rådgivning!

                                         

Europcar är officiell hyrbilspartner till Svensk Innebandy. Europcar är Europas ledande företag inom biluthyrning och i Sverige har vi över 170 stationer och mer än 6000 bilar. Vi vill vara den drivande leverantören för hållbar delad mobilitet i både städer och på landsbygd.
Aktuellt just nu: Som medlem i Svensk Innebandy får du ett fint erbjudande när du bokar hyrbil hos oss. Boka här www.europcar.se/svenskinnebandy


NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter. NeH arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap om profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya produkter.

Sportswik är ett svenskt sporttech bolag som hjälper förbund och ligor att öka intresse och engagemang kring sina tävlingar via innovativa digitala lösningar. Sportswik har utvecklat en app & mediaplattform som gör det möjligt att kombinera livescore, spelprogram, resultat och tabeller med användargenererat innehåll i form av bilder, video, intervjuer, livestreaming, kommentering och hejarop.

Sportswik-plattformen gör det även möjligt för förbund och ligor att kommunicera med sin målgrupp på ett helt nytt sätt, och att öka sina digitala sponsor/partnerintäkter via den trafik och digitala engagemang som skapas och plattformens inbyggda partnerkoncept.
StayLive föddes ur sport. Sedan 2013 har de levererat en stabil och pålitlig streamingplattform som möjliggör för fler människor att ta del av upplevelser och ögonblick. Ett måste i de tider vi nu lever i. Med en bred förståelse för hela sändningskedjan - från teknik och marknadsföring till implementering - är de en självklar partner för alla som vill levandegöra sina kommersiella rättigheter.

 


Officiella leverantörer

Unihoc är Svensk Innebandys officiella leverantör av innebandymaterial. Unihoc förser landslagen med bland annat målvaktsutrustning och accessoarer. Unihoc bidrar även, genom varumärket CR8ER, med den officiella matchbollen för landskamper.

Modern mobil kommunikation

Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små & medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet. 

Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa just din förening eller distrikt.

Tjäna pengar till laget, föreningen eller klassen.
Newbody Family finns till för att hjälpa klubbar och klasser att uppnå sina drömmar. Om att åka på en klassresa, på ett träningsläger eller till en cup. Ingen ska behöva stå utanför för att man inte har råd.
Läs mer om vårt sortiment här. Det är vårt bästa någonsin!

IDROTTENS HOTELLKEDJA

Vi är stolta över att ha härbärgerat såväl tränare, lagledare, aktiva barn och ungdomar som föräldrar och supportrar sedan vi öppnade våra första hotell 1963. Vi vill att alla ska känna sig hemma på Scandic, från knattelaget till eliten, och för oss är det viktigt att bidra till ett samhälle som främjar inkludering och en schystare idrottskultur för alla.

På Scandic får ni de bästa förutsättningarna för att prestera på topp när det verkligen gäller. Genom medlemskap i Scandic Sport och idrottsavtalet får ni möjligheten att uppgradera till en helt annan standard än det hårda golvet i gymnastiksalen, men med minimal prisskillnad. Som Nordens största hotellkedja kan vi erbjuda över 100 hotell på både små och stora orter, med korta avstånd till hundratals sport- och fritidsanläggningar. Som medlem i Scandic Sport bor ni endast från 275 kr per person i fyrbäddsrum.

 

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder klimatsmarta tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder.

I över 100 år har vi varit idrottens transportör.
Vi tar nu steget att vara SIBF:s Officiella Leverantör av resor. Genom samarbetet vill vi öka vår kännedom och synlighet hos Innebandysverige.

Med SJ Idrottsresan får föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet minst 15 procent rabatt på alla idrottsresor. Ansök här.

 

Västanhede Trafik grundades på 1940-talet har växt rejält de senaste åren och utökat sin verksamhet, både till nya geografiska områden och kunder. Bolaget har gått från ett enmansbolag till en koncern med flera bolag och cirka 300 anställda. Sedan 2022 är man partner till Svensk Innebandy. Boka din resa med bussbolaget här.

Den digitala byrån Toxic är Svensk Innebandys hemsideleverantör. Byrån har på ett nyskapande sätt tagit ett spann av tjänster som inbegriper allt från systemutveckling och marknadsföring till digital design och samlat det på ett ställe. Allt startade i ett kontor i Småland för 20 år sedan och nu har företaget förgreningar ute i Europa.

Toxic själva beskriver sig som en plats där kreatörer, innovatörer, strateger, utvecklare och tech-nördar har sin hemvist. En plats där utveckling sitter i väggarna. En plats där det är viktigt att våga tänja på gränser, göra annorlunda och tänka nytt. Deras mål är att alla ska trivas, ha kul och känna sig som hemma. Det gör Toxic till en given leverantör till Svensk Innebandy.
TCT Produktion startades 2005 och har sedan dess varit en leverantör med starkt fokus på Idrott och evenemang. TCT produktion tillhandahåller trycksaker som ex. golvreklam, flaggor, foldrar och sargreklam.