Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Om Svensk Innebandy

Vill du bli en del av Svensk Innebandy?

Innebandy i organiserad form finns i dag representerad i näst intill alla Sveriges kommuner och varje vecka spelar hundratusentals motionärer innebandy i olika former.

Syftet med vår verksamhet är inte att få fram nästa landslagsspelare utan i stället skapa samhällsmedborgare med en hälsosam livsstil och ett livslångt intresse för idrott. Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att utöva innebandy, på sina villkor, så länge som möjligt. Det har vi möjliggjort genom Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU).

Svensk Innebandy är i dag världsledande på både dam- och herrsidan och Svenska Superligan (högsta ligan) är världens bästa liga, på dam- respektive herrsidan.

Allt det här sammantaget gör Svensk Innebandy till ett av de mest spännande samarbetsvarumärkena i Sverige. För att klara av att fortsätta utvecklas krävs hårt målinriktat arbete och resurser, bland annat i form av kunskap, material, ekonomiska medel och tid.

På vår partnersida ser ni de aktörer som i dag är engagerade inom Svensk Innebandy och en stor anledning till att vi befinner oss där vi gör.

Varje vecka tillbringar familjer otaligt antal timmar i innebandyhallar och arenor runt om i Sverige, som åskådare, spelare, föräldrar eller ledare. Känner ni att det skulle vara intressant att kommunicera och interagera med de individerna? Då tycker vi att ni ska kontakta oss på Svensk Innebandy.

Vi söker ständigt företag och organisationer som delar våra värderingar, som vill svensk idrott väl, som ser innebandyn som ett forum att fostra individer och som är beredda att stötta den fortsatta utvecklingen av sporten, både nationell och internationellt.

För mer information hur ert företag kan bli en del av Svensk Innebandy, kontakta:
Anki Kjellberg
Försäljnings- och partneransvarig
070-6387623
anki.kjellberg@innebandy.se

SM-finalen 2021