Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Resan mot Hartwall

Följ herrlandslagets resa mot Hartwall

Under hösten följer ett reportageteam herrlandslagets resa mot VM i Helsingfors, där mästerskapet avgörs i Hartwall Arena.

VM spelas 3-11 december och fram till det produceras fem längre reportage från landslagets samlingar, VM-läger och landskamper.

Det första avsnittet handlar om den nya förbundskaptensduon Thomas Brottman och Niklas Nordén, som på kort tid ska sätta sin prägel på laget och jaga VM-guldet i Finland.

Se första avsnittet här:

I del 2 får tittarna träffa två spelare, Ludwig Persson och Emil Nilsen, som drömmer om en VM-debut. De berättar om känslan att ingå i landslaget, vilka förebilder de har och vad de anser att de måste göra för att ta en slutgiltig VM-plats.

Se andra avsnittet här:

I del 3 får tittarna lära känna de två lagkaptenerna, Emil Johansson och Tobias Gustafsson. Här får du veta mer om hur de delar på ansvaret, hur det är att leda ett lag av ledare och vilka krav de ställer – både på laget och på sig själva – för att nå målet guld under VM i Hartwall. 

Se tredje avsnittet här:

I del 4 får tittarna lära känna de två meriterade spelarna, Johan Samuelsson och Kim Nilsson. Vi får höra om deras upplevelse av Hartwall Arena 2010, vilket öronbedövande ljud som låg över hela finalen, vilka känslor som infann sig och framför allt varför de tror att Sverige nu kommer lyckas i en eventuell final.