Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Vi söker en domar- och utvecklingskonsulent i Göteborgsområdet

Brinner du för den viktiga samhällsfrågan, fler i rörelse? Vill du vara med och driva frågan om återstartsarbete och aktiviteter för Svensk Innebandy? Vi söker dig som drivs av utveckling, har framåtanda och struktur samt gillar relationsskapande. Låter det här som du, vill du vara med på resan? Läs vidare om tjänsten och skicka in din ansökan.

I rollen som Domar- och utvecklingskonsulent på Västsvenska Innebandyförbundet kommer du få en varierande och spännande vardag i att bedriva, leda och arbeta operativt med återstartsarbetet, återstartsaktiviteter och domaradministration.

Om tjänsten
Du kommer verka som samordnare mellan föreningar och skolor inom Göteborg, Bohuslän och Dalsland och andra parter som är en viktig del i arbetet kring återstartsstöd. Allt i syfte att fler personer ska spela innebandy och att bli folksporten för alla. Du kommer ha daglig kontakt med föreningar och skolor i olika satsningar såsom läger och prova-på-aktiviteter. Du kommer arbeta tätt ihop med vårt duktiga och härliga team på Västsvenska Innebandyförbundet och vara till stor del ute bland våra föreningar och skolor.

Som domar- och utvecklingskonsulent är dina arbetsuppgifter

 • Ha kontakt med föreningar och skolor
 • Starta upp återstartsaktiviteter/satsningar till exempel: aktiviteter i skolan, läger, prova-på-aktiviteter detta arbete görs ihop med förening.
 • Domaradministration i Ibis, tillsättning av domare på matcher som spelas på distriktsnivå
 • Delta på möten med olika aktörer som berör återstart och domarverksamheten
 • Kvalitetssäkra att återstartsaktiviteterna går i linje med Svensk Innebandy Vill
 • Informera om verktygslådan för Svensk Innebandys inkludering- och föreningsutvecklin

Vi vill att du som söker har

 • Dokumenterad erfarenhet inom projektledning, processledning eller verksamhetsutveckling.
 • För tjänsten, relevant postgymnasial utbildning
 • Intresse för normmedvetenhet
 • Svenska i tal och skrift
 • God datorvana

Det är meriterande om du har kunskap om Svensk idrott och föreningsliv och/eller ideell sektor och kunskap om Svensk Innebandy

Om Svensk Innebandy
Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och personligt ledarskap. Som person vill vi därför att du är:

 • Varm och välkomnande 
 • Öppen och självreflekterande
 • Modig och nytänkande
 • Passionerad och professionell

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? Läs gärna mer om hur vi tänker på Svensk Innebandy vill.

Anställningen
Placeringsorten är Göteborg. Tjänsten är på heltid och arbete på kvällstid förekommer.

Allmän visstidsanställning från och med januari 2022 till och med 2023-04-30.

Eftersom tjänsten innebär att träffa föreningar och skolor runt om i Göteborg, Bohuslän och Dalsland kommer det innefatta en del resor, cirka 1–2 gånger per vecka.

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen, Ledarna och Akavia.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Märk din ansökan ”Domar- och utvecklingskonsulent”.

Vi tar emot ansökningar endast via: jobb@innebandy.se.

Skicka din ansökan senast 2021-12-03. Vi gör urval och intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Övrigt
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på: www.innebandy.se/gdpr

Kontakt
Sofia Haglund
HR-chef, Svensk Innebandy
0722049343

Ulf Widell
Förbundschef, Västsvenska Innebandyförbundet
0768950050

short_text    Publicerat av Martin Almroth 2021-11-09, kl 10:25