Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

TCT Produktion ny officiell partner till Svensk Innebandy

TCT Produktion blir efter en tids framgångsrikt samarbete nu ny officiell partner till Svensk Innebandy.

TCT Produktion startades 2005 och har sedan dess varit en leverantör med starkt fokus på Idrott och evenemang. TCT produktion tillhandahåller trycksaker som exempelvis golvreklam, flaggor, foldrar och sargreklam. De har, precis som Svensk Innebandy, ett fokus på hållbarhet och jobbar med ett stort miljötänk och i största möjliga mån levererar de miljömärkta material.

Efter en tids samarbete med Svensk Innebandy stärker nu parterna samarbetet och TCT blir ny officiell partner.

– Deras proffsiga inställning och service, oavsett tid på dygnet är en garanti för bra event. De har varit extremt flexibla i vårt samarbete och vi ser nu fram emot att fortsätta på vår framgångsrika inslagna väg, säger Anki Kjellberg, försäljnings- och partneransvarig på Svensk Innebandy.

På TCT gläds man också åt att nu bli officiell partner.

– Vi ser positivt i att förstärka vårt samarbete med Svenska innebandyförbundet. Vi har sedan 2015 aktivt jobbat för att utveckla vår golvreklam och innebandyn har varit en viktig sport som bidragit till denna utveckling. Vi ser även framemot att få följa med på den spännande resa som sker på förbundet just nu med många nya kompetenser och möjligheter. Vi hoppas genom vårt samarbete få fler föreningar att samarbeta med oss kring deras trycksaker, säger Daniel Serénus på TCT Produktion.

Stefan Jonasson, marknads och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet:  

– Det känns mycket bra att vi ytterligare växer Svensk Innebandys nätverk på ett positivt sätt och jag är glad att kunna välkomna TCT in i innebandyfamiljen som officiell partner.  

 

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-07-01, kl 11:50