Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Tävlingskonsulent till Svensk Innebandy

Vill du vara med och utveckla Svensk innebandy? Vara i centrum av vår sport och en viktig pusselbit i hur vi driver och utvecklar tävlingsfrågorna inom Svensk Innebandy? Är du en person som gillar service och administration. Då ska du läsa vidare, för just nu söker vi en lagspelare till vårt tävlingsteam. Du kommer vara ute där det händer och vara stöttande till våra distrikt. Du kommer vara med på resan om att bli folksporten för alla. Låter det som något för dig? Läs mer nedan och ansök idag.

Om tjänsten
Som tävlingskonsulent kommer du ansvara för att utveckla hanteringen av ett antal områden inom tävlingsadministrationen. Du kommer exempelvis arbeta med lottning av serier, matchläggningar och ändringar, vara behjälplig vid tävlingsfrågor och ansvara över våra nationella ungdomstävlingar samt veteran-SM.

Som tävlingskonsulent kommer du vara ute i verksamheten vid arrangemang, föreningsbesök, matchobservationer och arenabesiktningar. Du kommer vara kontakten med våra distrikt och föreningar ute i Sverige och vara stöttande i deras frågor som berör bland annat tävlingsfrågor, disciplinärenden, dubbel licenser och hantering av statistik, matchprotokoll med mera.

Du kommer arbeta i ett team som hjälper och lyfter varandra och där du, liksom alla kollegor på Svensk Innebandy, brinner för att få fler i rörelse och att utveckla Svensk Innebandy.

Dagarna är varierande, du kommer få lösa problem, ha kontakt med många olika människor, utveckla och driva tävlingsfrågorna, arbeta tätt med övriga kollegor på tävlingsenheten samt andra enheter på Svensk Innebandy. Därför ser vi att du som söker är lyhörd, serviceinriktad, samarbetsorienterad och har god problemlösningsförmåga.

Arbetsuppgifter

· Ansvarig nationella ungdomstävlingar (Juniorallsvenskan/Ungdoms-SM/Distriktslags-SM)

· Löpande tävlingsadministration

· Matchläggning/-ändringar

· Ansvarig veteran-SM

· Kontakt med distrikt (SDF) i tävlingsfrågor (såsom kring lokala förutsättningar etcetera)

· Handläggare av ärenden i nationella disciplingruppen

· Uppföljning av statistik och matchprotokoll

· Administration av dubbel licenser

Vi ser att du som söker har

· För tjänsten relevant postgymnasial utbildning

· Erfarenhet av idrottsjuridik

· God kunskap i svenska och engelska (både i tal och skrift)

· Körkort B

Meriterande om du har

· Erfarenhet av handläggning av bestraffnings-/disciplinärenden inom idrotten

· Erfarenhet av tävlingsadministrationssystemet iBIS eller liknande

Att jobba hos oss på Svensk Innebandy
Vi tror på att bygga starka team vilket innebär att Du kommer jobba med motiverade kollegor som stöttar och hjälper varandra i vardagen i syfte att göra varandra och vår sport bättre. Vi tycker det är viktigt att alla är med och bidrar till en positiv kultur på arbetsplatsen och att vi dagligen fokuserar på det personliga ledarskapet – att vi agerar utifrån vår värdegrund.

Som anställd hos oss får du möjlighet att utvecklas, du får frihet under ansvar och ledare som lyssnar på dig, stöttar dig men ställer också krav när det behövs.

Hos oss får du förmåner såsom friskvårdbidrag, hälsokontroll, flexibla arbetstider och hybridupplägg vad gäller hur vi jobbar från kontoret. Vi hittar på roliga saker efter jobbet och vårt fokus är alltid att bygga ett starkt lag.

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag cirka 107 000 licensierade spelare och totalt beräknas över en halv miljon människor leka, träna och spela innebandy i Sverige i någon form varje vecka.

Våra kärnvärden på Svensk Innebandy är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och personligt ledarskap. Som person vill vi att du är:

- Varm och välkomnande 

- Öppen och självreflekterande

- Modig och nytänkande

- Passionerad och professionell

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? Läs gärna mer om hur vi tänker i www.innebandyvill.se

Anställning
Tjänsten är på heltid, dagtid, men arbete på kvällar och helger förekommer. Anställningen är en tillsvidaretjänst och inleds med 6 månaders provanställning. Start senast i augusti 2022.

Placeringsort: Stockholm, Skanstull

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen, Akavia och Ledarna.

Ansökan
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, senast 2022-05-29. Vi gör urval och intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi tar emot ansökningar endast via: jobb@innebandy.se.

Övrigt
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på: www.innebandy.se/gdpr

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-05-09, kl 13:03