Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Sverige och Finland spelar välgörenhetsmatch – insamling för Ukrainsk innebandy

Den 24 maj, strax före VM-kvalet, kommer Sverige och Finland att spela en välgörenhetsmatch där samtliga intäkter från matchen kommer att gå till Ukrainas Innebandyförbund. Matchen kommer även att sändas på IFF:s youtubekanal.
Välgörenhetsmatchen mellan Sverige och Finland har anordnats av det Internationella Innebandyförbundet (IFF) och Lettiska Innebandyförbundet tillsammans med Sverige och Finland. Alla intäkter från biljettförsäljningen av matchen går till Ukrainas innebandyförbund.
 
Det lettiska innebandyförbundet kommer att tillhandahålla lokalen och matchvärdskapet utan kostnad för att hjälpa till med insamlingen och organisationen av välgörenhetsmatchen. Matchen kommer att streamas på IFF:s Youtube-kanal med länkar till insamlingen och det kommer även att finnas donationsmöjligheter genom livestreamen. Både IFF och Svensk Innebandy uppmuntrar alla tittare att stödja det ukrainska innebandyförbundet och denna insamling.
 
Matchen kommer att spelas med samma format som de övriga matcherna i VM-kvalet, det vill säga 3 gånger 15 minuter och 17 spelare får vara uppskrivna på laguppställningen. 
 
Matchinformation Sverige och Finland
Datum: tisdag 24 maj
Tid 18:00 (Svensk tid)
Plats: Vidzemes Olympic Center i Valmiera, Lettland
 
Läs IFF:s officiella pressmeddelande om matchen här.

 

short_text    Publicerat av Martin Almroth 2022-05-10, kl 07:30