Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandy söker ny medarbetare

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Som bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället.

Vi har i dag 116 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor innebandy i Sverige i någon form.

Nu söker Svenska Innebandyförbundet därför en medarbetare till kontoret i Solna som ska ta ansvar för att vidareutveckla vår satsning på föreningsutveckling.

Du kommer bland annat ha en ledande roll i förhållande till våra distrikt, ansvara för att ta fram modeller och utbildningsmaterial, ha hand om Idrottslyftet, företräda oss i olika sammanhang samt planera och genomföra utbildningar. Allt med våra föreningar i centrum.

Du behöver därför vara självgående, skicklig på att kommunicera samt klara av att företräda och tala väl om Svensk Innebandy. Vi förväntar oss också att du har en relevant utbildning, god erfarenhet av föreningsidrott och god kännedom om idrottens organisation. Vi kommer att forma din roll gemensamt med dig så att förutsättningarna att nå våra högt uppsatta mål blir så goda som möjligt.

Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Som person vill vi därför att du är:

• Varm och välkomnande
• Modig
• Öppen
• Passionerad

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du?

Sök då tjänsten som är en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.

Läs gärna mer om vad Svensk Innebandy Vill  och om Svensk Innebandys Utvecklingsmodell.

Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig. Märk din ansökan ”Föreningsutveckling”. Vi tar endast emot ansökningar via: jobb@innebandy.se.

Skicka din ansökan senast 2018-10-15. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt:
Frågor om tjänsten och Svenska Innebandyförbundet besvaras av Hanna Sandberg, 08-514 274 32

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55