Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandy söker en digital kommunikatör

Vi söker en utåtriktad och nytänkande kommunikatör som ska ansvara för att utveckla Svensk Innebandys digitala kanaler. Som kommunikatör hos oss på Svenska Innebandyförbundet kommer du att vara med i arbetet om att stärka innebandyns långsiktiga utveckling i Sverige – och även följa och bevaka världens bästa landslag på mästerskap världen över. Låter det här som du, och vill du vara med på resan? Läs vidare om tjänsten nedan och skicka in din ansökan.

Om tjänsten
I rollen som digital kommunikatör ansvarar du för att se över och utveckla Svensk Innebandys konton på Instagram, Facebook, Youtube och app. Dessutom ansvarar du även för det som publiceras på hemsidan innebandy.se och för nyhetsbrev.

Rollen innefattar en del resor inom Sverige och utomlands: I Sverige för att producera videoreportage om olika satsningar och verksamheter, samt bevaka turneringar och mästerskap. När våra fyra landslag (seniorer och juniorer) spelar landskamper rapporterar du på plats – över hela världen.

Du svarar till kommunikationschefen och arbetar i nära samarbete med kolleger inom både kommunikationsenheten och övriga enheter. Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande och vi arbetar ständigt över enhetsgränser för bästa resultat för innebandyns utveckling. Du kommer att sitta i arbetsgrupper för att, ur olika aspekter, tänka till hur vi kan belysa Svensk Innebandys breddsatsningar på optimala sätt.

Som person är du utåtriktad, självgående, samarbetsvillig, skicklig på att se trender och hungrig på att hitta nya lösningar och idéer. Du är en god skribent både gällande redaktionellt journalistiskt material samt i sociala medier, och vet vad som lockar för att skapa engagemang.

Du har god erfarenhet från videoproduktion och är van vid att producera material från idé till slutprodukt. Vi arbetar i Adobe och producerar video i Premiere Pro.

Skallkrav
- Utbildning inom journalistik och/eller medieproduktion på universitetsnivå

- Erfarenhet inom videoproduktion

- B-körkort

- Svenska och engelska i tal och i skrift

Meriterande
Minst ett års erfarenhet inom journalistik/medieproduktion.

Om Svensk Innebandy:
Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag cirka 107 000 licensierade spelare och totalt beräknas över en halv miljon människor leka, träna och spela innebandy i Sverige i någon form varje vecka.

Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och personligt ledarskap. Som person vill vi därför att du är: 

Varm och välkomnande 

Öppen och självreflekterande

Modig och nytänkande

Passionerad och professionell

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? 
Läs gärna mer om hur vi tänker i Svensk Innebandy Vill .

Anställning: 
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Arbetet utförs huvudsakligen under kontorstid på Sportkontoret i Solna, men en del resor med övernattning samt kvälls- och helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen, Ledarna och Akavia.

Ansökan:
Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Märk din ansökan ”Digital kommunikatör”.
Vi tar emot ansökningar endast via: jobb@innebandy.se. 

Skicka din ansökan senast 2021-07-31.

Kontakt: 
Frågor om tjänsten besvaras av:
Anton Rosenblad, tf kommunikationschef, tel: 072-722 49 23 (fram till 28/6).

Sofia Haglund, HR-chef, tel: 072-204 93 43 (efter 28/6)

Övrigt:
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på www.innebandy.se/gdpr 

 

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-06-11, kl 08:49