Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandy skriver treårsavtal med Renew

Renew Group Sweden AB blir Officiell Leverantör till Svenska Innebandyförbundet genom ett avtal som sträcker sig från 1 juli 2018 till och med 31 juli 2021.

Det innebär att Renews varumärke Unihoc fortsätter som leverantör till de svenska landslagen när det gäller målvaktsutrustning, klubbfodral, bollar och taktiktavlor. Samt att CR8ER blir officiell matchboll för de svenska landslagen vid matcher på hemmaplan.

Under avtalsperioden arrangeras mästerskap som VM för damer i Schweiz 2019 samt VM för herrar i Prag 2018 och Helsingfors 2020.

- Vår målsättning är att vara världsledande på alla plan och den ambitionen vill vi se hos våra samarbetspartners också. Renew har ett imponerande sortiment samtidigt som deras erfarenhet, kunskap samt vilja att hela tiden utveckla och utvecklas sticker ut. Det är glädjande att vi är överens om ett avtal över längre tid, säger Svenska Innebandyförbundets generalsekreterare Göran Harnesk.

- Det är en mycket viktig del i vårt internationella arbete att kunna förlänga vårt avtal med Svenska Innebandyförbundet och våra landslag. Landslagen är de finaste ambassadörerna ett land har inom idrott och där vill vi på Unihoc finnas med och bidra till fortsatt framgång och utveckling, säger Renews försäljningschef Torbjörn Jonsson.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55