Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandy får ny hemmaarena

Svenska Innebandyförbundet har under många års tid haft sitt huvudkontor i Solna. Men, i förra veckan gick flyttlasset och från och med nu är ny hemmaarena Idrottens Hus i Skanstull.
– Det känns väldigt bra att flytta till Idrottens Hus och komma närmare Riksidrottsförbundet och de övriga förbunden. Det ligger helt i vår linje i att vara det utåtriktade förbundet och ta större plats inom svensk idrott, säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare på Svensk Innebandy.

I Idrottens Hus i Skanstull sitter idag Riksidrottsförbundet, SISU idrottsutbildarna och flera av specialidrottsförbunden. Från och med denna vecka sitter nu också Svensk Innebandy i samma lokaler.

– Vi ska vara det utåtriktade förbundet, i det uppdraget ligger bland annat samverkan med de övriga förbunden som driver idrottsrörelsen. Att vi nu sitter i samma lokaler möjliggör en närhet och tillgänglighet som vi inte hade innan. Sedan är lokalerna ljusa, luftiga, moderna, och kommer passa oss väldigt väl, arbetsmiljön är en viktig fråga för oss, säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare på Svensk Innebandy.

Flytten har förberetts noga av medarbetarna på Svensk Innebandy och i förra veckan gick flyttlasset. Allt från historiska minnessaker som gamla matchprogram och pokaler, till skärmar och skrivbord finns nu på den nya adressen. Likaså en Studio för podd och video som kommer möjliggöra en ännu bättre kommunikation. Men, allt blir inte nytt. Det är samma telefonnummer som tidigare, 08-514 274 00, samt mailadressen är densamma: kundtjanst@Innebandy.se

Besöksadress: Skansbrogatan 7, Stockholm 
Postadress: Idrottens Hus, Box 11016, 100 61 Stockholm
Fakturor: Skickas till faktura@innebandy.se
Leveransadress: Idrottens Hus, Östgötagatan 98 D, 116 64 Stockholm (Lastkaj. För företagspaket och alla transporter till SF i Idrottens Hus)
Telefonnummer: 08-514 274 00
Mailadress: kundtjanst@Innebandy.seFoto: Anna Setzman, Riksidrottsförbundet

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-02-22, kl 14:21