Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

SM-finalen fortsätter i Ericsson Globe

SM-finalen, som är årets höjdpunkt i innebandysverige, kommer att arrangeras i Ericsson Globe i Stockholm de kommande åren. Det nya avtalet sträcker sig fram till 2023.

– Atmosfären och inramningen under SM-finalen är alltid perfekt i Ericsson Globe, säger Svensk Innebandys generalsekreterare Göran Harnesk.

Sedan 2002 har SM-finalen i innebandy avgjorts i en match på dam- och herrsidan. Konceptet startade i Hovet och SM-finalen har under åren även arrangerats i Ericsson Globe och Malmö Arena. Just Ericsson Globe har stått värd för flest SM-finaler – och nu blir det också en fortsättning där. Svensk Innebandy och Stockholm Live har signerat ett avtal som sträcker sig över de tre kommande åren, 2021-2023.

– Vi är oerhört glada att få fortsatt förtroende av Stockholm Live att visa upp ett sådant starkt evenemang som SM-finalen är. Atmosfären och inramningen under SM-finalen är alltid perfekt i Ericsson Globe, säger Svensk Innebandys generalsekreterare Göran Harnesk.

SM-finalen 2020 skulle ha spelats 25 april, men på grund av Coronaviruset ställdes den – och hela SM-slutspelet – in.

– Vi hade så klart sett fram emot att ta emot SM-finalen hos oss även i år. Men nu får vi se till att 2021 och de kommande årens finaler i Ericsson Globe blir ännu häftigare upplevelser, säger Stockholm Lives VD Marie Lindqvist.

Datum, SM-finalen 2021-2023:
Lördag 24 april 2021
Lördag 23 april 2022
Lördag 22 april 2023

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56