Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Scandic ny partner till Svensk Innebandy

Hotellkedjan Scandic blir ny partner till Svensk Innebandy.
– Vi känner oss trygga med att alla Scandic-hotell alltid kommer leverera service av högsta klass när gäster kopplade till innebandyn kommer på besök, säger Svensk Innebandys generalsekreterare Mikael Ahlerup.

Scandic kliver direkt in i en viktig roll för Svensk Innebandy, som förbereder sig för en säsong full av olika evenemang. U19-VM, distriktslags-SM, Svenska Cupen, VM, veteran-SM, Innebandyfesten och SM-finalen är bara några av de evenemang som kommer att stärkas upp med Scandic och allt som deras hotell kan tänkas erbjuda.

- Det känns oerhört bra med det samarbete vi nu inleder, Scandic är Nordens största hotelloperatör och finns över hela landet, precis som Svensk Innebandy. De har ett starkt helhetskoncept, som inte bara innebär hotellrum, bra mat, fräscha lokaler, de har också en mycket hög kvalité på sin service och att de precis som vi arbetar med att alltid försöka göra ”det lilla extra” gör dem till en perfekt partner säger Svensk Innebandys generalsekreterare Mikael Ahlerup och fortsätter:

- Vår ambition är att samarbetet utmynnar i saker som utvecklar och hjälper hela Svensk Innebandy, allt från sportkontor till distrikt, förening, spelare och publik och Scandic. De har en heltäckande verksamhet runtom i Sverige, och när samhällssituationen nu sakta lättar upp kommer det, utöver de evenemang vi själva ska genomföra samt konferenser och möten, innebära fler resor för spelare, ledare, domare och supporters. Där känner vi oss trygga med att alla Scandic-hotell alltid kommer leverera på topp när gäster kopplade till innebandyn kommer på besök.

Utöver att vara en hotellkedja i toppklass arbetar Scandic även med frågor som ligger innebandyn varmt om hjärtat.

- Där vill jag lyfta fram Scandics arbete med hållbarhet, jämlikhet och inkludering. Scandic är väldigt långt framme inom de områden vilket är väldigt viktiga för oss inom innebandyn. Att dessa frågor är högt upp på våra partners agenda betyder mycket för oss och det gör mig extra glad. Scandic är sannolikt ett av de mest hållbara ställen att mötas, äta och sova utanför hemmet. Det finns säkert en hel del där vi kan lära oss av dem, säger Ahlerup.

Svensk Innebandys marknads och arrangemangschef Stefan Jonasson om det nya avtalet:

- Jag är otroligt stolt över de partners vi får in och hur de vill arbeta med oss. De ser till helheten Svensk Innebandy och det känns oerhört bra att ha med oss Scandic på resan. Det är Svensk Innebandys elfte nya partner sen i höstas och det är ett oerhört gott betyg för oss. 

Rickard Forsberg, sponsringschef på Scandic, ser också fram emot det kommande samarbetet mellan parterna.

- Vi är oerhört stolta över att nu bli en del av den svenska innebandyfamiljen, säger Forsberg och fortsätter:

- Vi har stöttat och supporterat svensk idrott i många år så att nu får göra bra saker tillsammans med Svensk Innebandy känns väldigt inspirerande och spännande.

Stefan Jonasson, marknads och arrangemangschef Svensk Innebandy
Tel: 076 010 73 67
Mejl: stefan.jonasson@innebandy.se

Rickard Forsberg, sponsringschef på Scandic
Tel: 070 973 55 71
Mejl: rickard.forsberg@scandichotels.com

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-07-08, kl 08:08