Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

PUMA och Klubbhuset nya partners till Svenska Innebandyförbundet

Svenska Innebandyförbundet har tecknat ett fyraårsavtal med PUMA Nordic avseende partnerskap kring landslag och förbundsdomare.

Samarbetet ska bidra till att profileringen av innebandyns landslag och domare förstärks, och innebär bland annat att de svenska landslagen kommer att spela i Pumas kollektion vid de kommande fyra årens VM-turneringar (för damer i Schweiz 2019 och Uppsala 2021, samt för herrar i Finland 2020 och Schweiz 2022). Den första officiella landslagströjan från Puma kommer att presenteras i oktober/november.

Puma och Svenska Innebandyförbundet har en lång historik tillsammans. Puma var leverantör till förbundet fram till 2010. Joakim Lindström, landslagschef, om partnerskapet:

- Det känns mycket spännande att vi nu har hittat tillbaka till varandra. Vi var ett starkt och vinnande team under förra samarbetsperioden, vilket gjorde att Puma blev mycket uppskattade inom sporten, och ser därför mycket fram emot utvecklingen de kommande åren. Inte minst kopplat till det VM för damer vi arrangerar i Uppsala i december 2021.

- Det är fantastiskt kul att vi återigen får samarbeta med Svenska Innebandyförbundet. PUMA satsar hårt på indoor kategorin, så tajmingen är perfekt, och vi ser verkligen fram emot ett nytt långsiktigt samarbete tillsammans, säger Rutger Hagstad, Head of Marketing, PUMA Nordic.

Svenska Innebandyförbundet och Klubbhuset har också samtidigt tecknat ett fyraårigt avtal där Klubbhuset blir officiell partner till Svensk Innebandy och svenska landslagen.

Avtalet kommer bland annat innebära att Klubbhuset får rätt till försäljning av innebandylandslagets matchtröja från PUMA och merchandise i sina butiker. Man blir med avtalet även återförsäljare för domarkläder. Klubbhuset kommer också att finnas på plats på distriktslags-SM/Innebandyfesten, samt även exponeras i samband med landskamper.

- Vi är oerhört stolta och glada att starta ett samarbete med Svenska Innebandyförbundet. Vi tror att vi kan utvecklas bra tillsammans. Vi kommer också kunna närma oss fler av distrikten utöver dem som vi redan har samarbete med, säger Erik Reichenberg, Klubbhuset, och fortsätter:

- Vi på Klubbhuset har jobbat med innebandy i drygt tjugo år och att äntligen få jobba med landslaget och förbundet ska bli både kul och givande.

Fakta:

PUMA
PUMA är ett av världens ledande sportvarumärken, som tillverkar skor, kläder och accessoarer. Sedan 1948 har PUMA levererat innovativa produkter för världens snabbaste atleter inom fotboll, löpning, träning, golf, motorsport och såklart även innebandy.
Idag är PUMA även känt för deras sport- och modekollektioner som arbetas fram och används av artister och atleter så som Selena Gomez, Jay-Z, Usain Bolt, Antoine Griezmann, Ada Hegerberg och Bianca Ingrosso.

För mer information, besök; www.puma.com

Klubbhuset
Klubbhuset har sedan starten 2001 varit en av de ledande återförsäljarna av innebandyprodukter och har sedan tidigare även samarbeten med klubbar som IBF Falun, IKSU och Mullsjö AIS.

För mer information, besök: www.klubbhuset.com

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:56