Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Pantameras koncept integreras i appen

Pantamera utökar sitt samarbete med Svensk Innebandy och lyfter nu in Schysst Innebandy och Pantamera Fair Play i Svensk Innebandys app.
– Förhoppningsvis kommer den här satsningen att bidra till ett ännu bättre klimat ute i Sveriges innebandyhallar, säger Rickard Andersson, strategisk marknadsförare på Pantamera.

En ny satsning tillsammans med Svensk Innebandys huvudpartner Pantamera möjliggör nu för lagen att lyfta Fair Play-frågor i alla ungdomsmatcher i appen. Dessutom kommer satsningarna för pantinsamling och inspirationsmaterialet inom Schysst-serien (Lirare/Lag/Spel) att lyftas mot alla målgrupper i appen.

– Vi på Pantamera tycker att det är både roligt och viktigt att fortsätta att satsa på vårt koncept med Schysst Innebandy. Appen ger oss en möjlighet att nå ut till ännu fler utövare med våra budskap. Förhoppningsvis kommer den här satsningen att bidra till ett ännu bättre klimat ute i Sveriges innebandyhallar, säger Rickard Andersson, strategisk marknadsförare på Pantamera.

Svensk Innebandys app har hittills laddats ner av över 115 000 användare. Appen innehåller livescore, spelprogram, resultat och tabeller för all svensk innebandy, och alla som är på plats på matchen kan bidra till rapporteringen genom foto, film, livesändning, hejarop och kommentarer.

– Fair Play-konceptet är otroligt viktigt för att bidra till ett mer välkomnande hallklimat. Pantamera har under sina år med Svensk Innebandy satsat helhjärtat på att lyfta Fair Play och Schysst Innebandy. Vår app är en succé med över hundratusen användare och en given plattform för Pantamera att nå ut med sina budskap, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Ladda ner Svensk Innebandys app:
Appstore
Google Play

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2020-10-15, kl 10:00