Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Nytt avtal klart med Renew

Svensk Innebandy och Renew Group har signerat ett nytt avtal över de tre kommande åren. Samarbetet har ökat sitt värde för båda parter.
– Vi strävar alltid efter att utveckla avtalen så att vi kan bygga nytt tillsammans, säger Tobias Linderoth, ansvarig för avtalet på Svensk Innebandy.

Renew Group, med Unihoc under sitt paraply, har länge varit officiell leverantör till Svensk Innebandy. Det nya avtalet innebär tre nya år – med flera utvecklingspunkter.
– Vi vill att Renew ska få goda möjligheter att synas i våra egna kanaler, externt på turneringar och mästerskap och i samband med våra landslag gällande utrustningen, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Renew har de senaste säsongerna varit officiell matchbollsleverantör till landslagsverksamheten. Dessutom bistår man med klubbfodral och målvaktsutrustning från Unihoc till samtliga fyra landslag.

– Samarbetet med Svensk Innebandy har alltid varit väldigt viktigt för oss. Genom detta avtal får vi möjlighet att vara med och stötta de svenska landslagen när de är ute och representerar Sverige på mästerskap runtom i världen. Sverige är det ledande innebandylandet i världen och landslaget är kronan på verket, så för oss som ett svenskt varumärke är det är en stolthet att landslaget väljer Unihoc som materialpartner, säger Torbjörn Jonsson, vice VD Renew Group.

– Det har varit en god dialog där vi nu är överens om en stark utveckling framåt. Vi strävar alltid efter att utveckla avtalen så att vi kan bygga nytt tillsammans, säger Tobias Linderoth, ansvarig för avtalet på Svensk Innebandy.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2021-06-18, kl 10:01