Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Nyhet i appen: Tjäna 5000 kr per sponsor

Svensk Innebandys officiella app bidrar till ett fantastiskt engagemang runt matcherna med bilder, video, hejarop, liverapportering och streaming. Nu utökas möjligheterna för lag att skapa intäkter genom att sälja digitala marknadsföringsytor till lagsponsorer.

Med drygt 115 000 registrerade användare är Svensk Innebandys app inte bara en tillgång för lagens följare, utan också en möjlighet för föreningar och lag att erbjuda företag exponering av sitt varumärke för följarna.

Från och med den 12 oktober erbjuds alla lag möjligheten att sälja digitala lagsponsorpaket som kostar 5750 kr (exkl. moms) och ger sponsorn exponering på ett antal marknadsföringsytor i appen knutna till det säljande laget. För varje sålt paket betalas 5000 kr ut till lagets förening, med referens till vilket lag betalningen avser.

– Vi vill alltid lyfta våra föreningar, och att kunna presentera en ny intäktsmöjlighet för lagen genom att sälja digital exponering i appen är en stor nyhet. Sedan tidigare har lagen möjligheter till intäkter via streaming, och med lagsponsorpaketet tar vi ytterligare ett steg mot att göra appen till en bra inkomstkälla för föreningarna, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

Lagsponsorpaketen säljs säsongsvis och som lag kan man ha flera lagsponsorer varje säsong, vilket gör det till en intäktskälla med stor potential.

– Världsläget gör att säsongen 2020/21 medför utmaningar på flera olika sätt, därför är nya intäktsmöjligheter verkligen välkomna. Den matchbevakning som innebandypubliken erbjuds i appen när det inte längre är möjligt att gå på matcherna som vanligt, och det digitala engagemanget som skapas, är otroligt häftigt att se. Därför känns det extra bra att föreningarna får dra nytta av det engagemang de bidrar till att skapa, genom ytterligare möjligheter att tjäna pengar via appen, säger Stefan jonasson.

Läs mer om det digitala lagsponsorpaket och ladda ner säljmaterial.

 

 

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2020-10-16, kl 08:00