Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Nya appen – nu med fler funktioner!

Svensk Innebandy släppte i årsskiftet en ny app som ger möjlighet att interagera med egna kommentarer, bilder och videor i alla matcher. Efter bara några veckors användning har appen drygt 85 000 användare där över 70 000 är inne varje helg. Nu har den även utvecklats med möjlighet att följa serier och se poängliga. 

- Det är riktigt bra siffror som visar vilket fantastiskt engagemang det finns runt svensk innebandy på alla nivåer, säger Sebastian Nurmi, kommunikationschef på Svensk Innebandy.

Under de första veckornas användning har det kommit in feedback och önskemål om att kunna följa en hel serie istället för enskilda lag, möjlighet att se poängliga, och ett sätt att kunna dölja användarkommentarerna i matchtidslinjen. Detta har vi på Svensk Innebandy såklart tagit till oss, vi har utifrån denna feeback utvecklat appen vidare. Sedan någon vecka finns poängligan på plats, och man kan nu även följa serier. Under vecka 6 kommer också funktioner för att dölja/visa användarkommentarer, och mer statistik i form av målvaktsligan.

Du följer en serie genom att trycka på Följ-knappen uppe till höger på seriesidan, och statistik/poängliga har en egen flik på seriesidan. Seriesidan når du enklast genom att trycka på den gula serie-headern som finns på varje match i hemfeeden på appens startsida, eller i matchkalendern uppe till höger.

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56