Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Ny kommunikationschef på Svensk Innebandy

Svenska Innebandyförbundet stärker sin kommunikationsavdelning genom att rekrytera Tero Marjamäki som ny kommunikationschef. Han kommer närmast från Blocket som kommunikations- och hållbarhetschef och har en bakgrund både som PR-konsult och journalist.

Svensk Innebandy är idag Sveriges största inomhussport med över 106 000 licensierade spelare. Med ambitionen att göra innebandyn till en idrott för alla, stärka varumärket och attrahera en större publik står Svensk Innebandy inför spännande utmaningar. Kommunikation är en nyckelroll i detta och nu anställs Tero Marjamäki som ny kommunikationschef.

– Kommunikation är ett av våra viktigaste områden och är vårt starkaste verktyg för att nå ut till fler personer. Vi är inne i och står inför en spännande utvecklingsresa där vi vill nå ut till fler utövare och fortsatt jobba mot vårt mål att bli Sveriges folksport. Svensk Innebandy vill fortsatt, som vi gör nu, stärka och utveckla vår kommunikationsenhet. Här kommer Tero med sin erfarenhet och med sitt hållbarhetstänk samt kreativitet att bidra till utvecklingen av vår kommunikationsenhet i alla dess former. Han kommer dessutom in som en uppskattad ledare, en stark lagspelare med en ödmjuk personlighet, säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare på Svensk Innebandy.

Tero Marjamäki har en dokumenterad erfarenhet inom kommunikation och kommer senast från Blocket där han var kommunikation- och hållbarhetschef. Dessförinnan har han bland annat arbetat som PR-och kommunikationsansvarig på Sveriges Annonsörer, projektledare på kommunikationsbyrån Cohn & Wolfe och reporter samt projektledare på tidningen Resumé.

– Jag känner mig taggad att få bli en del av Svensk Innebandy och få vara med på resan att få fler att upptäcka innebandy. Det är också ett förbund med medarbetare som vill vara med om att bidra till en positiv utveckling i samhället, och med kärnvärden som inkludering, samverkan och nyskapande ser jag fram emot att få vara med och skapa insatser och kommunikation som gör skillnad. Innebandy är dessutom mitt stora intresse i livet och det känns som en lyx att nu få jobba med sporten jag älskar, säger Tero Marjamäki.

Tero Marjamäki börjar på Svenska Innebandyförbundet den 10 januari.

För mer information, vänligen kontakta:
Mikael Ahlerup, generalsekreterare Svensk Innebandy
070-585 36 46, mikael.ahlerup@innebandy.se

Tero Marjamäki
073 653 71 36, tero.marjamaki@mail.com

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2021-11-18, kl 10:57