Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Nu lanserar Svensk Innebandy ny app

Från och med den 2 januari kan du ladda ner Svensk Innebandys nya app i App Store och Google Play Store. I nya appen kan du lätt interagera med egna kommentarer, bilder och videor i alla matcher. 

Den nya appen, som heter Svensk Innebandy och görs i samarbete med Sportswik, samlar ihop bevakningen och det sociala snacket kring matcher från bredd- och ungdomsinnebandyn som tidigare varit utspridd på en mängd olika plattformar.

- Snabba resultat och poängligor hittar du fortsatt via innebandy.se, men Svensk Innebandys nya app ska hjälpa till att skapa ett ännu större engagemang och intresse kring matcher, tävlingar och sporten överhuvudtaget. Du kan enkelt följa och engagera dig i de lag och serier du är intresserade av genom att runt matcher själv kommentera, ladda upp bilder/videor och ta del av andras bidrag, säger Sebastian Nurmi, kommunikationschef på Svenska Innebandyförbundet och fortsätter:

- En viktig del för oss har varit att appen är kostnadsfri för såväl alla användare som för föreningar och lag. Dessutom skapas helt nya möjligheter till digitala säljintäkter, inte minst för enskilda lag. 

Svensk Innebandys nuvarande app försvinner och du som har den installerad kommer att få den nya när du uppdaterar.

- Det känns fantastiskt roligt att under många år framöver få jobba tillsammans med Svensk Innebandy för att utveckla bevakningen och det digitala engagemanget. Innebandylagen har under alla år tillhört de mest aktiva i Sportswik-appen, och det känns jättebra att nu kunna erbjuda samtliga föreningar och lag i Svensk Innebandy en ännu bättre och mer integrerad lösning genom den nya appen, säger Martin Wiklund, grundare av Sportswik. 

Mer info:
Frågor och svar kring den nya appen

 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56