Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Nu laddar herrlandslaget för EFT

VM-premiären är mindre än tre månader bort och herrlandslaget kan summera nyttiga dagar i Uppsala. Och snart är det dags att träffas igen – på Euro Floorball Tour i just Uppsala.

Herrlandslaget samlade 20 utespelare och 2 målvakter på lägret i Uppsala i helgen. Spelsugna spelare visade upp sig och många vill så klart säkra platserna till VM-truppen i december.

- Vi ska se vad vi kan ta med oss positivt och vad vi behöver jobba vidare med. Vi ska titta på prestationer och se över formationer som vi har använt under lägret, säger förbundskapten Mikael Hill.

Vad var bra under lägret?
- Det har varit bra att bygga vidare på det vi har gjort tidigare under året. Vi har en härlig stämning i laget, det betyder mycket att få träffas så här. Vi gnuggar på grunderna vi la i VM-kvalet och fram till nu. Vi ligger fortfarande bra i fas till VM.

Men innan VM är det dags för Euro Floorball Tour, 19-21 oktober i IFU Arena i Uppsala. Dit ska lika många spelare tas med – och sedan ska VM-truppen bantas med två spelare. Det blir med andra ord fullt VM-fokus på den trupp som tas ut till EFT, där Sverige möter Finland, Schweiz och Tjeckien.

- EFT-truppen tas ut efter fem omgångar i Svenska Superligan. Det är ungefär en månad till den truppen ska tas ut, säger Hill.

Biljetter till EFT.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55