Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

NeH, XRcise och Team Sportia nya samarbetspartners

Svensk Innebandy tar ett helhetsgrepp kring sportkonfektion genom att ingå samarbeten med NeH, XRcise och Team Sportia. Det innebär bland annat nya match- och träningskläder till svenska landslagen, nya kläder till förbundsdomarna samt en helt ny satsning på merchandise.

Sveriges fyra innebandylandslag och alla innebandydomare på förbundsnivå ska de kommande tre säsongerna bära XRcise-kläder. XRcise, som designar och producerar funktionskläder av hög kvalité kommer också att ta fram träningskläder till Svensk Innebandys viktiga utvecklingsläger Sweden Floorball Youth Camp.

Svensk Innebandy gör också, genom avtalet med NeH som blir ny officiell leverantör, en satsning på försäljning av merchandise såväl runt landskamper som löpande på webben.

– NeH och XRcise ser med stor tillförsikt fram emot att få arbeta med Sveriges snabbast växande förbund. Vi ska använda all vår expertis och erfarenhet för att bidra till den gemensamma målbild vi satt upp tillsammans med Svensk Innebandy, säger Peter Holm, VD på NeH och XRcise.

Samtidigt blir Team Sportia ny officiell partner till Svensk Innebandy. Det skapar möjlighet att nå nya målgrupper genom synlighet och försäljning av innebandyprodukter, merchandise och landslagsreplikor i Team Sportias butiker.

"Vi hoppas kunna bidra till att dra mer folk till matcherna och stärka varumärket Svensk Innebandy"

Richard Westerlund, tf VD Team Sportia

– Det är klart att det är häftigt att se världens bästa innebandylandslag, men det finns mer att göra runt omkring själva matcherna. Med vårt breda lokala nätverk och vår erfarenhet av att skapa attraktiva event kopplade till stora idrottsevenemang hoppas vi kunna bidra till att dra mer folk till matcherna och stärka varumärket Svensk Innebandy hos den breda massan, säger Richard Westerlund, tf VD på Team Sportia.

Svensk Innebandys generalsekreterare Göran Harnesk:

– Det här känns spännande. Tillsammans skapar dessa samarbeten en mycket bra helhet som vi tror genererar nya möjligheter för alla parter. Den gemensamma ambitionen är att stärka profileringen och utveckla engagemanget kring innebandyn.

Mer om…

NeH
Ny officiell leverantör till Svensk Innebandy som är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter. NeH arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap om profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya produkter. 


XRcise
Ägs av NeH och är ny officiell partner till Svensk Innebandy. XRcise designar och producerar funktionskläder med mycket god kvalitet för att möta de krav som elitidrottare har. 

Team Sportia

Med ett 80-tal återförsäljare över hela landet har Team Sportia sedan länge en uttalad ambition att jobba så nära den enskilda klubben, föreningen och utövaren som möjligt. Som ny officiell partner till Svensk Innebandy tar Team Sportia ett betydande kliv i satsningen på gräsrotsidrott.

Svensk Innebandy
Sveriges största inomhussport med 125 000 licensierade spelare och totalt utövar över 500 000 människor i landet innebandy regelbundet. Svensk Innebandys vision är att vara ”Folksporten för alla – alltid” och därför sker nu särskilda satsningar på bland annat jämställdhet, integration och motionsverksamhet. 

 

short_text    Publicerat av Caroline Hedelund 2020-10-06, kl 11:55