Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Medarbetare till tävlingsjouren sökes

Svenska Innebandyförbundet söker nu fler medarbetare till vår tävlingsjour. Tävlingsjouren är aktiv under perioden augusti till april och ska bistå föreningar och domare vid akuta tävlingsfrågor under kvällar och helger kopplat till de nationella tävlingarna inom Svensk Innebandy. 

Vi söker dig som har kunskap om innebandyns tävlingsbestämmelser och regler och som är van att kommunicera via telefon. Vi ser att du som söker är lyhörd, serviceinriktad, samarbetsorienterad och har god problemlösningsförmåga. 

Du kommer arbeta i ett team som hjälper och lyfter varandra och där du, liksom alla kollegor på Svensk Innebandy, brinner för att utveckla Svensk Innebandy. 

Som medarbetare i tävlingsjouren ställs krav på tillgänglighet samt förmåga att konstruktivt och pedagogiskt svara på frågor. Du kommer tjänstgöra omkring en vecka/helg per månad utifrån ett upprättat säsongsschema och då vara tillgänglig för att besvara frågor per telefon. Jouren noterar också inkomna frågor i ett ärendehanteringssystem (logg). 

Då arbetet sker på kvällar och helger bör du inte vara anställd inom Svensk Innebandy. 

Meriterande om du har: 
- Erfarenhet av Svenska Innebandyförbundets tävlingsbestämmelser, seriekrav och regler, samt Riksidrottsförbundets stadgar 
- Erfarenhet av tävlingsadministrationssystemet iBIS eller motsvarande 
 
Lön: 
Fast arvode utgår per jourvecka/-helg. 
 
Ansökan: 
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, senast 2022-06-14. Vi gör urval och intervjuar löpande, vilket innebär att uppdragen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. 

Vi tar emot ansökningar endast via: tavlingsutskott@innebandy.se 
 
Mer information om tävlingsjouren: 
https://www.innebandy.se/regler-direktiv/fore-och-under-match/tavlingsjour/ 

short_text    Publicerat av Ludvig Gustavsson 2022-06-02, kl 16:00