Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Lär känna vår partner Stark Relation

Dags för del fyra, av serien Lär känna vår partner, där vi får lära känna Stark Relation och deras VD Per Söderström. Stark Relation är en ny partner för säsongen 2020/21. Än en gång, varmt välkomna till Svensk Innebandy.

På Svensk Innebandys partnersida kan man läsa följande om Stark Relation:

”Modern mobil kommunikation - Med vår långa & breda erfarenhet inom telefonilösningar kan vi hjälpa er att skapa en trygg, enkel och användarvänlig miljö. Vi är en operatörsoberoende återförsäljare som hjälper små & medelstora företag med val av operatör, växelfunktioner och andra tjänster som är viktiga för deras verksamhet.”

Så vad grundade sig det nya partnerskapet i?

- Innebandyn är en sport som engagerar och aktiverar många människor ute i landet. Jag själv är uppväxt med innebandy och det är kul när man ser hur långt innebandyn kommit i sitt jobb med jämställdhet och allas lika värde. Det är något vi är oerhört imponerande av. Jag har även jobbat med Mikael Ahlerup, Svensk Innebandys Generalsekreterare, och Stefan Jonasson, Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef, genom AIK tidigare. Även de har ett driv och engagemang som inspirerar.


Vardagen för innebandysverige kan bjuda på blandade utmaningar, därför är det viktigt med partners som kan avlasta. Tänk att de tar ett stödbyte så vi får andas lite.

- Vi hoppas kunna hjälpa klubbar och föreningar ute i landet till en lugnare vardag genom enkla lösningar inom kommunikationslösningar såsom telefoni och dokument/print.

Stark Relation är i en bransch som tydligt kan kopplas till de utmaningar som kommit i och med Covid-19 och just arbetet på distans.

- Det är väl för oss som många andra. Det finns en oro i samhället i största allmänhet gällande hur man kan utföra sitt jobb som tidigare, fast nu mer på distans.
Men de kunder vi har hjälpt genom att jobba enklare på distans har blivit väldigt bekväma i det. Så det är något jag tror att många kunder komma göra framöver i större utsträckning istället för att resa och ha fysiska möten. Det spar tid, pengar och miljö. Så det blir vi alla vinnare på.

Söderström fortsätter:
-Vi har kunnat hjälpa våra kunder att kunna fortsätta jobba fullt ut fast hemifrån med digitala lösningar för allt ifrån möten till lagring och fildelning.

Om Stark Relation skulle vara en innebandyspelare, vilken typ av spelare skulle ni vara då?
- Vi skulle vara en offensiv back. En playmaker som får en öppen roll på mitten och kan fördela bollen utifrån förutsättningarna.

Vill ni ha hjälp med era digitala lösningar? Kontakta Stark Relation.

Tidigare presentationer
Post STHLM
StayLive
Pantamera

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2020-12-16, kl 09:00