Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Karlstad IBF Ungdom F16 vann guld på Innebandyfesten

Innebandyfestens F16-final mellan Karlstad IBF Ungdom och Huddinge IBS bjöd på mycket spänning och starkt spel från båda lagen. Matchen slutade 1-0 till Karlstad IBF Ungdom efter ett mål av Sandra Cerwall – och efter slutsignal så var Cerwall mycket glad över vad hennes Karlstad hade åstadkommit. 

– Det känns så sjukt, jättekul, säger Karlstad IBF Ungdoms Sandra Cerwall. 

När det endast återstod tjugo sekunder kvar av den första perioden mellan Karlstad IBF Ungdom och Huddinge IBS i F16-finalen i Innebandyfesten slog Sandra Cerwall till. Utan assist prickade hon in 1-0 till Karlstad – och det var ett resultat som stod sig hela matchen igenom. 

– Jag fick lite feeling och så sköt jag till. Sen hade vi lite trafik framför mål och den gick in. Jag såg aldrig den gå in, jag såg bara att folk omkring började skrika, säger Sandra Cerwall när hon beskriver sitt mål. 

Publiken inne i Wallenstam Arena fick se en spännande final när Karlstad IBS Ungdom och Huddinge IBS drabbade samman under söndagseftermiddagen. Efter finalens slut så berättar Cerwall hur det var att spela final i Innebandyfesten. 

– Det var så himla kul. Stämningen i hela hallen och allting var jättemäktigt att uppleva. 

Vad är det som gör att ni vinner guld på Innebandyfesten?

 – Vi har så himla bra sammanhållning. Vi kämpar alltid för varandra och vi viker aldrig ner oss, avslutar Sandra Cerwall. 

Se mer inslag från Innebandyfesten på Svensk Innebandys Instagram. 

All-star team F16
Målvakt: Isa Adolfsson, Karlstad IBF Ungdom
Back: Nike Bruna, Huddinge IBS
Forward/Center: Ellen Lundin, IBK Lockerud Mariestad

short_text    Publicerat av Ludvig Gustavsson 2022-04-04, kl 07:47