Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Innebandyn deltar i Special Olympic Games

Den 16-19 juni genomförs Special Olympic Games i Malmö. Tretton sporter ska under några intensiva dagar genomföra fullspäckade spelprogram där innebandyn är en av idrotterna som finns representerad.  

Special Olympic Games genomförs den 16-19 juni i Malmö. I årets arrangemang är det rekord i antalet medverkande sporter, innebandy är en av tretton idrotter och totalt innefattar evenemanget 1000 aktiva utövare.  

Svensk Innebandy är stolta över att finnas med på programmet då vårt mål är att vara folksporten för alla – alltid.  

Svensk Innebandys generalsekreterare Mikael Ahlerup kommer att gästa evenemanget för att bidra med sina kunskaper och samtidigt ta lärdom från andra sporter. 

– Idrott är något som förenar människor i glädje och att få se den lycka som utövarna kommer att utstråla under dessa dagar ska bli fantastiskt, säger Mikael Ahlerup och fortsätter:  

– Samtidigt kan vi alla dra lärdom från varandra och varandras sporter. Jag ser fram emot den kunskap som dessa dagar kommer att inbringa. Det ska bli väldigt roligt att delta vid Special Olympic Games i Malmö.  

Under Special Olympic Games kommer innebandyn att spelas i Stadions Sporthall i Malmö. Gruppspelet startar 17 juni och kulminerar i medaljmatcher den 19 juni. Läs mer om Innebandyns närvaro på Special Olympic Games här.  

Läs mer om Special Olympic Games på den officiella hemsidan.  

short_text    Publicerat av Ludvig Gustavsson 2022-06-09, kl 17:05