Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Här är vinnarna i Pantamera Fair Play

Nu har vinnarna i fyra olika kategorier utsetts i Svensk Innebandys och Pantameras Fair Play-utmärkelse.

Fair Play-utmärkelsen ska tilldelas spelare/ledare för ett SSL-lag som uppfyller följande kriterier:
”Spelaren/ledaren ska genom sitt agerande vara ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att han/hon på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.”

Nu har Pantamera, i nära samarbete med Svensk Innebandys domarorganisation, beslutat om följande vinnare:

Årets Fair Play-spelare dam:
Lisa Carlsson, Täby FC IBK
Motivering:
Lisa Carlsson är ett föredöme och en utomordentligt bra matchledare/kapten som alltid gör det exemplariskt på plan och lotsar sina spelare på ett positivt och bra sätt. Hon är en förebild på hur en kapten kommunicerar mellan lag och domare.

Årets Fair Play-spelare herr:
Mattias Ljunggren, Team Thorengruppen SK
Motivering:
Mattias Ljunggren är troligt ödmjuk i sin roll som kapten och bemöter alltid motståndare och domare med stor respekt. Är saklig och konkret i sin kommunikation och bidrar till en god stämning och energi på banan före, under, och efter match. En värdig vinnare av Fair Play-priset 2021/22!

Årets Fair Play-ledare dam:
Karl Andrén, Nacka Wallenstam IBK
Motivering:
Karl Andrén har alltid fokus på sitt lag och egna prestation och är väldigt konstruktiv i samtal med oss domare. Han har en bra ton, gott bemötande och god dialog innan, under, efter match.

Årets Fair Play-ledare herr:
Oscar Lundin Storvreta IBK
Motivering:
Oscar Lundin utmärker sig för sitt lugn och saklighet. Han kommer med bra reflektioner och är duktig på att analysera. Vidare är han lyhörd och tydlig och behandlar de runtomkring honom med respekt och ödmjukhet.

Vinnarna får förutom ära och diplom även 5000 kronor av Pantamera till ungdomsverksamheten i sin förening. Det i syfte att fortsätta arbetet att fostra framtida förebilder.

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-04-28, kl 14:30