Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Gerflor ny partner till Svensk Innebandy

Golvspecialisten Gerflor blir ny partner till Svensk Innebandy. Avtalet, som bland annat innefattar flera golv till utomhusplaner, är skrivet över två år.

– Vi vill arbeta aktivt med partners som kan hjälpa innebandyn att skapa återväxt efter pandemin, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Gerflor är en erfaren aktör inom innebandyn och ligger bakom golvlösningar, tillsammans med Unisport Sverige AB, i flera arenor runtom i Sverige. Genom sitt eget varumärke Taraflex ser de till att innebandyplaner alltid håller högsta kvalitet.

SportCourt grundades 1974 i Salt Lake City, USA, och har varit del av Gerflor sedan 2014. Idag produceras golven i USA och Frankrike och är värdens mest sålda utomhussportgolv, certifierat för många olika idrotter. SportCourt Powergame+ är också rekommenderat av Internationella Innebandyförbundet för innebandy utomhus.

SportCourt Powergame+ distribueras av Klubbhuset i Sverige.

– Vi har arbetat med golvlösningar för innebandy under flera år och vet vad som krävs för att spelarna ska uppleva golvet på bästa sätt. Ett bra golv kan vara helt avgörande i matcher och vi vet att vi alltid måste leverera på topp för att skapa så bra förutsättningar som möjligt, säger Hans B. Fasmer, Sport Manager Nordic på Gerflor.

Partnerskapet med Svensk Innebandy innebär bland annat att Gerflor bidrar med golv till flera utomhusplaner. Det rimmar väl med de utmaningar Svensk Innebandy står inför – som handlar om att hitta nya vägar fram för innebandyn, locka nya målgrupper och bryta barriärer.

– Vi är oerhört glada att vi har knutit till oss den bästa leverantören för inomhus- och utomhussportgolv. Partnerskapet innebär att föreningar, distrikt och arenor får en möjlighet att inhandla utmärkta golv och på så sätt öka chanserna att locka tillbaka spelare efter pandemin genom flera spelytor. Vi vill arbeta aktivt med partners som kan hjälpa innebandyn att skapa återväxt efter pandemin och där blir Gerflor viktiga. Deras värdegrund som handlar om innovation och hållbarhet är exakt det Svensk Innebandy vill arbeta med också, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Kontakt
Hans B. Fasmer, Sport Manager Nordic Gerflor Scandinavia AS
Tel: +47 488 99 019
Mejl: hans.fasmer@gerflor.com

Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef Svensk Innebandy
Tel: 076-010 73 67
Mejl: stefan.jonasson@innebandy.se

 

 

 

 

 

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-04-21, kl 14:40