Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Fifty/Fifty visades upp på jämställdhetsträff för SF

Svensk Innebandy och Värmlands Innebandyförbund var med och tog initiativet, tillsammans med Riksidrottsförbundet, till en jämställdhetsträff för specialidrottsförbunden. På så sätt skulle man få möjlighet att visa upp den digitala jämställdhetsutbildningen Fifty/Fifty och förhoppningsvis få fler SF att sprida utbildningen till sina distrikt och föreningar.

Ett 20-tal representanter från andra SF och RF-SISU deltog i den digitala träffen som hölls den 3 juni. Camilla Olsson, Värmlands Innebandyförbund och Inez Rehn, inkluderingsansvarig för Svensk Innebandy visade upp Fifty/Fifty som togs emot väl.

- Vi tycker att det var roligt att få visa Fifty/Fifty och att många från idrottsrörelsen är fortsatt intresserade av utbildning och hoppas att fler blir intresserade och registrerar sig, säger Rehn.

Även Svenska Cheerleadingförbundet, som genomför utbildningen, var med och berättade om hur de har arbetat med Fifty/Fifty.

Deltog gjorde även Svenska Ishockeyförbundet som berättade om sitt manliga nätverk för jämställdhet och var det andra SF som visade på konkreta insatser och verktyg för vidare jämställdhetsarbete.

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-06-04, kl 08:28