Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Beslut om uppstart för JAS+DJ18+P16

Svenska Innebandyförbundets (SIBF:s) Tävlingsutskott (TU) har beslutat att inleda förberedelserna för uppstart av förbundsserier enligt scenario B. Det råder fortsatt stor osäkerhet om uppstart enligt det scenariot kommer att vara möjligt, men av planeringstekniska skäl behöver förberedelserna nu påbörjas.

Definitivt beslut kommer tas senast den 1 februari.

Om lättnader i Folkhälsomyndighetens restriktioner inte har gjorts innan den 1 februari väntar uppstart enligt scenario C.

Spelprogram och tabeller för berörda serier kommer i början av kommande vecka ha ställts om i administrationssystemet iBIS. En del berörda matcher kommer därför att sättas som Inställda/Uppskjutna i berörda serier. Nya matchtider för de senarelagda omgångarna ska vara inlagda i iBIS senast fredagen den 22 januari.
Mer information kommer skickas ut till berörda föreningar.

Upplägg, Juniorallsvenskan (scenario B)
Juniorallsvenskan kommer avgöras genom enkelmöten med start vecka 6 (10-14 februari).

Serien avslutas senast i vecka 10, för att därefter under mars-april genomföra ett modifierat play off, där samtliga lag har möjlighet att medverka. Nationellt play off fortsätter sedan i maj-juni. Mer information kommer att skickas till berörda föreningar.

Det modifierade play off-spelet utgår om inte spel kan återupptas vecka 6. Beslut om detsamma tas senast den 1 februari.

DJ18-SM och P16-SM
Tävlingsutskottet har beslutat att flytta fram regionslutspelet i DJ18-SM och P16-SM från 6-7 februari till påskhelgen fredag-lördag 2-3 april.

Upplägg, Allsvenskan dam och division 1 herr (scenario B)
Läs mer här.


Svenska Innebandyförbundets tävlingsreglemente för förbundsserierna, riktlinjer och rekommendationer för tävlingsverksamheten på SDF-nivå samt kontaktuppgifter för frågor om covid-19 finns på vår samlingssida.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2021-01-12, kl 12:36