Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Andrea Hjelmåker ska utbilda framtidens innebandy

Andrea Hjelmåker stärker Svenska Innebandyförbundet som utbildningsansvarig och blir en viktig pusselbit i arbetet i att nå målen i svensk innebandy vill.  
- Det finns ett stort engagemang och kompetens ute i innebandysverige som vi ska ta tillvara på för att få ledare att känna sig stärkta i sin roll, och på så vis få fler ledare och spelare att vilja fortsätta spela innebandy. 

I tjänsten som utbildningsansvarig ingår bland annat ett övergripande ansvar men också att knyta an till SIU och Svensk Innebandy vill för att nå våra långsiktiga mål.  
- Utbildningen är jätteviktig om inte det viktigaste, det finns ett stort engagemang och kompetens ute i innebandysverige som vi ska ta tillvara på och få ledare att känna sig stärkta i sin roll, så att fler ledare och spelare vill fortsätta.

För att lyckas med det kommer Hjelmåker att fortsätta förankra våra utbildningar i forskning och vetenskap, för att hålla en hög kvalitet på våra utbildningar 

Andrea Hjelmåker kommer senast från Bosön idrottsfolkhögskola där hon arbetat mycket de senaste tio åren med samverkan utåt mot olika specialidrottsförbund i ämnena idrottspsykologi och ledarskap framförallt på tränarlinjen. Hon har också länge varit idrottspsykologisk rådgivare inom ishockeyn och har kunskap från flera sporter. Nu ser Hjelmåker fram emot att lära känna innebandyn mer och få bidra med mycket energi och ett härligt driv att utvecklas både själv men också inspirera andra till det.   
 
 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56