Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Allsvenskan

Allsvenskan - fylld med profiler

Intresset för Allsvenskan på dam- och herrsidan har vuxit de senaste åren, och under säsongen 2021/22 är ligan kanske bättre än någonsin med flertalet landslagspelare i de olika lagen.
För Allsvenskan finns en ambition om en enhetlig liga som blir ännu mer attraktiv för spelarna, publiken och partners.

42 damlag i fyra serier och 24 herrlag i två serier spelar i allsvenskan säsongen 2021/22. Det finns en stor mängd profiler i lagen, därbland FBC Kalmarsunds Moa Tschöp som säsongen 2017/18 blev utsedd till årets bästa spelare av Svensk Innebandy. På herrsidan återfinns herrlandslagets Hampus Ahrén i Nykvarns IBF.

Intresset för Allsvenskan, både på dam- och herrsidan, har vuxit markant de senaste åren. Det syns alltså inte minst på de spelare som väljer spel i Allsvenskan, även när SSL-klubbar vill värva dem.

Matcherna i Allsvenskan sänds på samma webbplattform, InnebandyTV. Tittarna kan antingen följa matcherna via pay per view eller skapa abonnemang. Båda alternativen ger klubbarna ekonomiskt stöd.

Huvudpartner för "Veckans match" i damallsvenskan är Fromm Sverige AB.

Kvalet till Svenska Superligan
• De två främsta lagen från respektive damallsvenska går till play off 1. Vinnarna där möts i play off 2, som är kvalificerande till Svenska Superligan.
Båda kvalen spelas i bäst av tre matcher.

• De fyra främsta lagen från respektive herrallsvenska går till play off 1. Vinnarna där möts i play off 2, som är kvalificerande till Svenska Superligan.
Play off 1 spelas i bäst av tre matcher, play off 2 i bäst av fem matcher.

Tabeller/spelschema

Vem har gjort flest mål? Vilket lag leder? Och när är nästa match?
Följ serierna här:

Serieupplägg

Matchtider, domaravgifter, anmälningsavgift? All information finns här: